Kád, zuhanytálca duguláselhárítás

A kád dugulás megszüntetése nagyon lényeges egy család életében, lévén az egyik tisztálkodási helyszín legfontosabb kelléke. Éves szinten tisztálkodással közel 100-150 órát töltünk el a kádban és ennek nagy része a kád valamilyen formában történő felhasználásával kapcsolatos.

A legegyszerűbb lehetőség a kád dugulás megszüntetéséhez a meleg víz és a lefolyótisztító. Öntsünk lefolyó tisztítót – pl. Mr.Muscle – a kádba és öntsük fel egy vödör forró vízzel. Hagyjuk állni reggelig. Ezt követően a zuhanyrózsát távolítsuk el és a megmaradt cső segítségével, a túlfolyó betömésével mossuk át a kád lefolyóját.

Ha ez nem vezet eredményre, akkor a kád dugulásának megszüntetése érdekében hívjon profi dugulás elhárító szakembert a z éjjel-nappal hívható számon! Duguláselhárító szakembereink rendelkezésére állnak hétvégeken és ünnepnapokon is!

A zuhanytálca dugulás megszüntetése már egy nehezebb dió, főleg akkor, ha az nem a padlóösszefolyóra van rákötve. Ha nem értünk hozzá, akkor inkább ne kísérletezzünk, a lefolyó részt ne szedjük szét, mert ugyan könnyen lejön, de profi szerelőre van szükség, hogy újból és jól összerakjuk.

Miért minket válassz: Kád, zuhanytálca duguláselhárítás | Duguláselhárítás III. kerület?

  • 7 nap írásós garanciát adunk minden elvégzett munkára.
  • Azonnal megyünk a munka megrendelése után de legkésőbb 5 órán belül.
  • Kis egyéni vállalkozóként indultunk és az ügyfeleinknek hála már nagyra nőtünk, ezért minden embert tisztelünk és megbecsülünk.
  • Összesen már 36 év tapasztalatunk van és ez folyamatosan nő.
  • Több autó és szakember várja a munkásfelvételt.
Duguláselhárítás árak Duguláselhárítás szolgáltatásaink